امروزه هتلداران میتوانند با قراردادن کندوهای زنبورعسل در پشتبام هتلها، عسل موردنیاز خود را تولید کنند. عسلی که خالص است و در انواع نوشیدنیها، شیرینیها، بستنیها و برخی غذاها استفاده میگردد و باعث منحصربهفرد شدن طعم آنها میشود. هتلهایی مانند سنت ارمین در لندن، هتل فرمونت واتر فرانت در ونکوور، ماندارین اورینتال در پاریس در پشتبام هتلهای خود زنبورستانهای کوچکی را راهاندازی کردهاند که از کندوهای آن عسل طبیعی برداشت میکنند.
هتلداران میتوانند با کندوهای هوشمند کندووان پلاس، بدون دانش زنبورداری عسل طبیعی تهیه کنند و طعمی منحصربهفرد را به میهمانان خود عرضه کنند. با کندوهای هوشمند کندووان پلاس زمان زیادی برای تولید عسل و نگهداری از زنبورهای موجود در کندو صرف نمیکنید چون کندوهای کندووان پلاس با سنسورهایی که دارد فرد را از مراقبت و نظارت زیاد بینیاز میکند. در صورت نیاز به بررسی کندو جهت برداشت عسل یا بازشدن درب کندو و هر اتفاق دیگر به تلفن همراه شما پیام هشدار ارسال میشود.
همچنین میتوانید با کندوهای آکواریومی کندووان پلاس میهمانان را به تماشای زنبورهای دوستداشتنی که مسئول گردهافشانی اغلب میوهها، سبزیها و غذاهای ما هستند، دعوت کنید علاوه براین میتوانید کارگاههای آموزشی برگزار کنید تا میهمانان در طول اقامت خود تولید عسل را از نزدیک مشاهده کنند و در حالی هتل را ترک کنند که کلی خاطره بهیادماندنی برایشان رقم خورده است.
هتل داران میتوانند با تولید عسل طبیعی از کندوی پشت بام خودشان طعمهای لذیذی را در نوشیدنی و انواع دسر منوی خود ایجاد کنند.